Sinds 2016 geopend

Ruyge Weyde Logies

En toen bedachten we ons: hoe leuk zou het zijn om unieke luxe overnachtingsmogelijkheden bij ons op de kaasboerderij aan te bieden. Dit sluit perfect aan bij onze filosofie ”groot worden door klein te blijven”. Hoe gaaf is het om op een werkende Biologische Goudse kaasboerderij te overnachten waar je de koeien kunt zien en aaien, je de kaas gemaakt ziet worden en kaas, verse eieren en melk in de boerderijwinkel kunt kopen. En dit alles in het mooiste gebied van Nederland, omringd met water en werkelijk alle toeristische trekpleisters binnen handbereik.

Zo gezegd zo gedaan! “Kan niet bestaat niet”, vanaf 2016 zijn we open gegaan en hebben we al ruim 25 verschillende nationaliteiten mogen ontvangen. Booking.com heeft begin 2018 een lijst samengesteld met 230 overnachtingsmogelijkheden in een straal van 14 kilometer om ons heen, variërend van hotels tot B&B`s. In deze lijst staan wij op nummer 2 met een 9,8 uit meer dan 130 beoordelingen. Ook bij Airbnb hebben we de status ”superhost” met de maximale score. 

Wilt u meer informatie hebben over onze appartementen of bent u op zoek naar een leuke groepsaccomodatie? Bekijk dan gerust onze Ruyge Weyde Logies website: